Lumio

Den amerikanska verksamheten Lumio är känd för sin innovativa belysningsdesign. En design som har vunnit många prominenta priser och som har blivit presenterad i både livsstils- och interiörtidningar världen över.

Mannen bakom designen och verksamheten är arkitekten Max Gunawan. Genom sin karriär har hans ambition varit att skapa en minimalistisk design som passar bra med en modern livsstil, helt utan begräsningar. Detta har han lyckats få till med lampan Book Lamp

Vid en första anblick liknar den spännande och innovativa lampan en bok. Den har självklart även ett annat syfte – att skapa ljus. Den kan ställas på reolen eller på fönsterbrädan, men man kan även hålla den i handen. Den laddas upp vid att använda en sladd och kan enkelt tas med för att användas precis där behovet finns. Med en Book Lamp från märket får du både en spännande och prisvinnande design samt smarta funktioner.
Lampan är rolig, lekande och mycket funktionell. Designen är inte bara spännande och annorlunda, utan den inviterar även till att lampan kan användas överallt och i alla situationer. Den är designat för att bli använd. Vid hjälp av laddningssladden som följer med och den praktiska läderstroppen kan lampan transporteras och användas där ljusbehoven uppstår. Den kan också placeras på bordet, på fönsterbrädan eller på helt andra ställen. Den kan ligga som en öppen bok eller den kan stå när ändarna möter varandra. Med en Book Lamp finns många möjligheter.