Köp din lampa med prismatch på 103 % – en extra service till dig

För oss är det jätte viktigt att ha nöjda kunder. Därför erbjuder vi 103 % prismatch. Du kan läsa mera om det här eller kontakta vår kundservice.
Du ska ha det bästa priset, därför matchar vi inte bara priset om du hittar en vara billigare hos en av våra konkurrenter – nej vi ger dig ytterligare 3 % rabatt.  

Vad betyder detta för ditt pris?
Låt oss säga att vårt pris på en vara är 1100,- kr. inkl. frakt.
Hos en konkurrent hittar du varan för 1000,- kr. inkl. frakt.
Vi matchar priset och ger dig ytterligare 3 % rabatt.
Ditt pris blir då 970,- kr. och inte 1100,- kr.

När kan jag använda 103% prismatch?
Hos Designlite hittar du ett stort sortiment av lampor från in och utland. Vi har alltid gått den extra mil för våra kunder och det kommer att gynna dig som kund.
Önskar du att använda vårt erbjudande på 103 % prismatch ska du skicka en mejl till vår kundservice  kundservice@designlite.se . I den mejlen vidhäftar du länken från den nätbutik där du har sett varan billigare. Om villkor för prismatch är uppfyllda rättar vi priset på din beställning innan du blir fakturerad och varan skickas till dig.  Har du frågor om prismatch eller andra frågor är du alltid välkommen att kontakta vår trevliga kundservice.
Har du gjort en beställning och efterföljande hittar den billigare hos en annan nätförhandlare inom 14 dagar efter ditt köp hos oss, kan du skicka en mejl med en länk till den nätbutik där du har hittat varan billigare. Är villkor för prismatch uppfyllda återbetalar vi prisskillnaden.  
Har du frågor om hur du ska använda dig av prismatch är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice antigen via mejl kundservice@designlite.se  eller telefon 040 6450 075

Villkor och godkännande av 103 % prismatch.
  • Varan ska vara märkt med ikonen 103 % prismatch på designlite.se  
  • Priset ska vara totalpriset. Det betyder att priset ska var inkl. frakt och moms.
  • Produkten som vi ska matcha ska vara i lager hos konkurrenten, i samma storlek och färg som den du önskar att beställa hos designlite.se  
  • Varan ska innefattas av konsumentverkets regler om reklamation.  
  • Vi prismatchar inte specialerbjudande, öppningserbjudenade eller liknande.
  • Vi prismatchar inte produkter där en särskild beställning är gjord just för dig eller varor som inte finns i vårt vanliga sortiment.
  • Prismatchen kan inte kombineras med kundklubbrabatter, handels kort rabatter eller liknande.

    NOTREA dokumentation för priset hos en konkurrent kommer alltid att kontrolleras och i vissa tillfällen köper designlite.se varan.