Glömt lösenordSkapa användare
Showroom Finland
Färg
Brand

Showroom Finland

2001 grundades företaget Showroom Finland av Tuula och Leena. De båda vännerna och kollegorna hade varit anställda på flera olika finska designverksamheter i flera år. Showroom Finland materialiserar vännernas gemensamma vision om att ständigt förfina sin expertis och se till att deras produkter blir morgondagens klassiker!

Verksamhetens produkter är intelligent designade i en process som huvudsakligen föregår på hemmaplan i Finland. Finsk design är känd för sin expertis inom träbearbetning men också för sin hållbara utformning. Showroom Finland är inget undantag, deras lampor tillverkas av trä, fanér och papp. Showroom Finland har mottagit många designpriser för sin goda design och gröna tänk.

Lampor online - Designlite.se

Hos Designlite är lampor lika med livsstil. Vi har mer än 35 års erfarenhet av att behandla en lampa som den ska i våra fysiska butik. Du kan köpa din lampa online och utbildad personal är redo till att ge dig råd om trender och designerlampor, modern belysning och design. Utöver en unik rådgivning är vi auktoriserade återförsäljare till varenda lampa och har därför också full garanti - din säkerhet går först!


Telefontider

Måndag - Fredag: 8:30-16:00

Kontaktuppgifter

Om du har frågor om en beställning eller lampa, kan du kontakta oss på:

kundservice@designlite.se
+46 40 64 50 075

 
0