Gåvan till damen

Frustrerad? Slår du pannan mot muren? Eller saknar du bara lite inspiration?
Vi har funnit 10 lampor som är helt perfekta till damen, oavsett om det är till din syster, din mor eller flickvän.

Att ge en lampa i gåva är något särskilt.

Har det inte varit en specifik lampa på önskelistan kan det kännas som en nästan omöjlig uppgift.
Men var bara lugn! Vi ÄLSKAR lampor, och hjälper dig gärna med att välja den rätta lampan.

Vi vet att det kan vara svårt, men en bra idé kan vara att titta runt i hemmet/rummet där lampan ska stå, och skaffa sig ett intryck av stilen.
Men förhåll dig också till vad budgeten är på ett ungefär-
Med bara dessa övervägningar är du redan mycket närmare på att veta vilken lampa du ska välja till henne.

På utkik efter en taklampa?

Den populära FlowerPot VP1 taklampa från &Tradition är ett stilsäkert val. Våga dig ut i spännande färger eller håll det hela neutralt i svart eller vit.

Är det en stor lampa, som ger en massa rumljus du är på utkik efter, så är Boleo taklampan från DybergLarsen ett bra bud. En spännande och mycket elegant form. Boleo är ideell som matbordslampa.

Traditionellt och klassisk? Super-Egg från Piet Hein är dansk design när det är som bäst. Ett helt enkelt formspråk utfört i kvalitetsmaterial.

3 populära vägglampor

Är inredningen modern och med känsla för detaljer, så är Game vägglampan från House Doctor nästan ett must. Läcker i sitt uttryck, och användningsområdena är många. Placera den i köket och låt den lysa ut över köksbordet, använd den vid sängen eller helt klassiskt som läslampa i vardagsrummet.

Pablo vägglampan från Markslöjd är dekorativ belysning som är diskret i inredningen.

Ska det vara bra klassisk design kommer vi inte undan utan den populära Bestlite BL7 vägglampan från Gubi, som både ses använd i badrummet, i köket, entrén, vardagsrummet och sovrummet.
Med denna lampa kan du nästan inte gå fel i staden.

Bordslampan – den kan alla hitta plats till!

Har hon inte önskat sig något bestämt, men di vill skämma bort henne med något läckert. Så välj en bordslampa. Den kräver inte någon särskild installation, och man kan nästan alltid hitta en plats till den.
3 bud på bordslampan till henne kan vara: Carrie från Menu, Battery från Kartell eller Transloetje från Fatboy.

Vi lovade dig 10 lampor, men det kan vi inte helt hålla!

För det sista vi vill visa dig är den populära IC lamp-serien från italienska Flos. En serie bestående av 2 bordslampor, en golvlampa, en taklampa och en vägglampa/plafond. Välj mellan 3 färger: mässing, krom och svart. Vi är helt galna i IC från Flos! Och tror bestämt på att en lampa från denna serie skulle falla på plats hos de flesta.

Fortfarande på botten?

Träffade vi överhuvudtaget inte rätt? Ring till oss på telefon 40 64 50 075 eller skicka oss ett e-mail kundservice@designlite.se

Vår kundservide sitter redo för att hjälpa dig.