Philips Hue

Philips Hue är dimbar belysning med massvis av möjligheter. Philips Hue består av lampor och lösa ljuskällor. Hitta vårt utbud av ljuskällor här: Philips Hue-ljuskällor. Med Philips Hue kan du skapa din egen scen i hemmet. Allt styrs enkelt via en app på din smartphone, surfplatta eller trådlösa Hue-kontakter. Ställ in dina Philips Hue-lampor så de automatiskt tänds på en speciell tid eller byt mellan kallt arbetsljus eller ett varmare, stämningsfullt ljus.
Visar 24 av 46 produkter

Phillips Hue glödlampor

När du ska igång med Philips Hue är det viktigt att du börjar med ett StartKit i vilket Hue Bridgen finns som är hjärnan bakom den intelligenta belysningen.

Hitta Philips Hue Startkit här: Philips Hue Startset

Lek med Philips Hue och skapa en rosa prinsessvärld eller en vacker soluppgång med strandtema.

Med det unika belysningssystemet från Phillips Hue kan du utan få dimmerfunktioner och färgat ljus i ditt hem utan större elinstallationer. Märket har också utomhusbelysningslösningar med bl.a. sensorer och färgat ljus. Alla funktioner kräver endast glödlampor samt eventuellt starter kit, Phillips App eller Bridge.

Vill du kunna styra dimmerfunktionen via en app på din telefon eller surfplatta och samtidigt planera när ljuset ska tändas och släckas?

Philips LED glödlampor


LED-glödlampor är energibesparande och bildar inte värme i samma grad som traditionella glödlampor gör. Idag är teknologin så utvecklad att du varken ska vänta på att ljuset tänds eller bländas av ett skarpt vitt ljus. Med Phillips får du glödlampor i hög kvalitet!
Att välja den rätta ljuskällan är en hel vetenskap. Du ska vara uppmärksam på fattningen och på antal Watt din lampa kan ta. Samtidigt ska ta du hänsyn till om lampan har en fysisk begränsning – alltså om en eventuell glödlampa kan vara för stor för att passa din lampa. När du har koll på de tre faktorerna kan du välja vilken glödlampa som du vill ha.