Retur vid återköp

Har du ångrat dit köp och önskar att returnera delar eller hela din beställning ber vi dig om att du använder dig av länken du fick tillsammans med bekräftelse på din beställning.  

När du har använt dig av länken gällande returnering kommer du inom kort att motta en returnerings etikett. Priset på returnerings etiketten dras från dit tillgodohavande hos designlite.se  

Obs! Paketet måste returneras till Designlites adress - paket som skickas till postkontoret eller paketutlämning kommer inte att hämtas ut.

Packa ned lampan väl, och återanvänd gärna den förpackning vi sände din order i.

OBS Originalförpackningen får inte skadas. Därför avråder vi er från att använda silvertejp, eller klistra etiketter direkt på originalförpackningen. Använd bara klar tejp.

Skada på originalförpackningen minskar lampans värde, och en bedömning från oss kan därför medföra att vi återbetalas ett mindre belopp än den ursprungliga fordran.

Pris på returfrakten är vanligtvis 145 SEK per returnerings etikett, men för stora paket och palltransport kommer frakten att vara en annan. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst innan du returnerar.

Returadresse
Designlite
Odinsvej 6 - Port 32-35
DK-6950 Ringkøbing