Glömt lösenordSkapa användare
Design By Us
MÄRKEN

Design By Us


Design By UsDesign by Us processer i utvecklandet av nya produkter sker alltid på ett otraditionellt och fantasifullt vit. Verksamheten är en ritstuga bestående av ett team innovativa, kreativa människor som fortsätter vara drivkraften bakom företagets konstanta utveckling.

Inspirationen till produkterna hämtas i moderna tendenser och trender, personliga värden samt en hel del humor och nyfikenhet - denna blandning har blivit ett varumärke för Design by Us unika design.

Företaget vill inte vara en typisk skandinavisk designfirma, därför består deras produktsortiment av färgglada, iögonfallande och roliga skapelser som ligger långt från det klassiska. De som vill ta en risk och satsa på något oväntat kan med all sannolikhet hitta en favorit i Design by Us läckra, färgglada kvalitetsdesign.

Lampor online - Designlite.se

Hos Designlite är lampor lika med livsstil. Vi har mer än 35 års erfarenhet av att behandla en lampa som den ska i våra fysiska butik. Du kan köpa din lampa online och utbildad personal är redo till att ge dig råd om trender och designerlampor, modern belysning och design. Utöver en unik rådgivning är vi auktoriserade återförsäljare till varenda lampa och har därför också full garanti - din säkerhet går först!


Telefontider

Måndag - Torsdag: 9:00-16:00
Fredag: 9:00-14:00
Lunchstängt mellan 12:00-12:30

Kontaktuppgifter

Om du har frågor om en beställning eller lampa, kan du kontakta oss på:

kundservice@designlite.se
+46 40 64 50 075

 
0