Glömt lösenordSkapa användare

Le Klint Lampor

Hos Designlite.se har vi inte möjlighet för att sälja produkter från Le Klint.
Om du letar efter lampor från Le Klint så hänvisar vi därför till vår danska webbshop, Designlite.dk, där du kan se hela det fina sortimentet.

www.designlite.dk/le-klint/

Om du har några frågor så är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på kundservice@designlite.se.

Inga artiklar
Det fanns inga artiklar som matchar dina sökkriterier

De unika och välkända lamporna från Le Klint har varit i produktion sedan 1943 då designern P.V. Jensen Klints son Tage Kling la till den unika kragen som än idag är en av de mest berömda delarna av Le Klints varumärke.

Sedan dess har många andra välkända produkter tillkommit, bl.a. den populära Uncover-serien.

Le Klint är dansk design när den är som bäst. Idag tillverkar det många fler lampor än bara de vackert plisserade skärmarna så som Mutatio, Swirl och Snowdrop. Alla lampor är moderna samtidigt som de är tydligt att det är Le Klint som producerar lamporna.

Du kan använda de vackra lamporna i många olika typer av hem; hos dig som gillar klassisk design och hos dig som gillar en blandning av nytt och gammalt, retro och modernt.

Le Klint har lampor till alla.
Lampor online - Designlite.se

Hos Designlite är lampor lika med livsstil. Vi har mer än 35 års erfarenhet av att behandla en lampa som den ska i våra fysiska butik. Du kan köpa din lampa online och utbildad personal är redo till att ge dig råd om trender och designerlampor, modern belysning och design. Utöver en unik rådgivning är vi auktoriserade återförsäljare till varenda lampa och har därför också full garanti - din säkerhet går först!


Telefontider

Måndag - Fredag: 8:30-16:00

Kontaktuppgifter

Om du har frågor om en beställning eller lampa, kan du kontakta oss på:

kundservice@designlite.se
+46 40 64 50 075

 
0