Affiliate-partner

Som affiliatepartner kan du öka dina intäkter genom att marknadsföra vårt omfattande utbud av belysningsprodukter på din webbplats, blogg och andra onlineplattformar. Vi presenterar ett imponerande utbud av belysningslösningar från några av branschens mest erkända och eftertraktade varumärken, inklusive Frandsen, Nordlux, &Tradition, New Works och många andra.

Vårt mål med detta affiliateprogram är att öka varumärkeskännedomen, locka nya kunder och behålla befintliga kunder genom våra spännande erbjudanden och kampanjer.

Som affiliatepartner får du exklusiv tillgång till våra kreativa resurser, inklusive banners, uppdaterade logotyper och miljöbilder som du fritt kan bädda in på din egen webbplats eller blogg. Vår satsning på affiliate-marknadsföring omfattar minst tre spännande kampanjer varje månad på vår plattform, vilket ger dig gott om möjligheter att hitta det perfekta materialet för att engagera din målgrupp. Håll dig uppdaterad via vårt månatliga nyhetsbrev, där du får information om kommande kampanjer och exklusiva erbjudanden. Vi prioriterar en snabb betaltid på cirka två veckor och godkänner alla genomförda transaktioner.

Observera att det finns vissa begränsningar i samband med vårt affiliateprogram:
  • Vi samarbetar inte med webbplatser som fokuserar på ämnen som spel, vuxeninnehåll, kryptovalutor, utlåningstjänster eller webbplatser som ser ut som onlinebutiker.
  • Det är inte tillåtet att marknadsföra Louis Poulsen-produkter som en del av detta program.
  • Våra butiksvarumärken ska inte förknippas med ord som "kopiera".

Vi arbetar med olika affiliateplattformar, så det är möjligt att hitta en plattform som är verksam i just ditt land eller din region. I Danmark arbetar vi till exempel med Sverige: Daisycon

Om du vill veta mer eller få klarhet i någon fråga är du välkommen att kontakta 

Kristina Simonsen 
Content Manager 
E-post: ks@designlite.dk 

Vi ser fram emot ett bra samarbete. 

Med vänliga hälsningar 
Designlite