Louis Poulsen Bordslampor

Med Louis Poulsen bordslampor får du ikoniska lampor till din bostad, vilket säkert kommer att säkerställa att din personliga stil återspeglas samtidigt som du får en snygg lampa som du kan använda under många år framöver.
PH 2/1 Bord Högglansförkromad - Louis Poulsen
Beställ innan 14:00, skickas idag (vardagar)
PH 2/1 Bordslampa Mässing  - Louis Poulsen
Beställ innan 14:00, skickas idag (vardagar)
NJP Bordslampa Grå - Louis Poulsen
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
AJ Bord Okra Gul - Louis Poulsen
Före SEK 8 250,00
Spara SEK 1 237,00
På lager om: 3-5 dagar
PH 4/3 Bord - Louis Poulsen
Före SEK 8 665,00
Spara SEK 1 300,00
Beställ innan 14:00, skickas idag (vardagar)
NJP Bord Vit
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Panthella Bord - Louis Poulsen
Beställ innan 14:00, skickas idag (vardagar)
Visar 20 av 68 produkter
Oavsett om du saknar perfekt belysning till ditt skrivbord eller en nattlampa för kvällens läsning i sängen, kommer Louis Poulsen att ge dig den perfekta lösningen. Med Louis Poulsens Bordslampor får du både vackra, funktionella och eleganta lösningar som ger ditt hem en känsla av klass och kvalitet.

Om du behöver en matchande pendel eller golvlampa, se utbudet av Louis Poulsen-lampor här

Fantastiska lampor med ikoniska designers

Försök att utforma ditt hem med några av de mest ikoniska lamporna, till exempel Panthella-lampa , designad av Verner Panton . Den populära Panthella bordslampan kan användas i sovrummet, vardagsrummet eller som en ljuskälla vid arbetsbordet. Louis Poulsen-lampan kan användas antingen som en vacker, fyllig bordslampa eller som en dekorativ golvlampa. Panthella bordslampa ger ett spritt och bekvämt ljus som inte anstränger ögonen.

Louis Poulsen har samarbetat med många designers under åren, och med Louis Poulsen bordslampor kommer du garanterat att säkerställa en statement-inredning, som sätter hans ikoniska känsla på ditt vardagsrum. Tänk till exempel på de populära PH-lamporna som aldrig går ur modet, eller AJ-lamporna som fortfarande är hypermoderna och ses i många modemagasin.

Köp din nya Louis Poulsen bordslampa online på Designlite.se. Vi är auktoriserade återförsäljare och ger full garanti på alla produkter.