Den perfekta gåvan till mannen

Är han typen som önskar sig en miljon, eller fred på jorden - ja då är det bara uppförsbacke när det ska hittas en present till mannen som har ALLT.

Vi har funnit 10 bra bud på den perfekta gåvan till mannen.
Listan innehåller lampor till tekniknörden, kännaren, den modeinriktade - och till han som gillar det enkla.
Vi startar med Being från Philips Hue,  en lampa till manen som älskar prylar. Den medföljande fjärrkontrollen kan justera ljuset i kelvingrader. Det vill säga att du kan ändra helt från kallt ljus till varmt ljus. Med lite extra utrustning kan lampan styras från ipaden eller mobilteiefonen.

Ge han en produkt från Philips Hue och du har koll på gåvorna de nästa par åren. När fascinationen för detta intelligenta och lekande ljuset först kommit, vill man ha mer.

Är mannens domär utanför?

Ta ett kik på Eggy Pop Out från CPH Lightning, En läcker sak, som skapar trevlig stämning i trädgården. Eller ska det kanske vara på utomhusväggarna det ska uppgraderas lite? Ta ett kik på Asker från Norlys.

Välj klassisk, läcker design till mannen som har styr på inredningen, och som älskar creme de la creme. Tolomeo vägglamporna från italienska Artemide är både funktionella och maskulina. Tolomeo vägglamporna kan placeras i alla hemmens rum! På väggen över arbetsplatsen i köket, som läslampa vid soffan, traditionellt som sänglampa - möjligheterna är MÅNGA!

En nästan lika flexibel vägglampa är Kaiser Idell - 6718 Saxlampan. Rå, maskulin och med en lång historia.

Ska det vara något annorlunda - något som alla inte har?

Ett bra bud kan vara Obook bordslampan från Lumio. En lampa eller en bok? Öppna boken och se det sköna ljuset. Eller den snygga, handgjorda TR7 golvlampan från det danska Tom Rossau - en golvlampa, som utöver att skapa optimalt trevlig stämning också är en snygg arkitektonisk statement piece.

Ett par superpopulära lampor som Etch från Tom Dixon eller den moderna lampserien Arigato från Grupa Products kommer också vara goda bud på lampor till mannen.

Gå all-in och skäm bort mannen med den snygga Globe taklampa från Verpan. Denna lampa appellerar bara till mannen och har gjort det sedan den kom fram -  och lyckligtvis är det ju en riktig skönhet.

Slagit pannan i muren?

Är du helt på bar botten, men har tagit beslutet att det ska vara en lampa, så kontakta vår kundservice på e-mail  kundservice@designlite.se eller telefon 40 64 50 075.

Vi är en stor flock entusiastiska lampnördar som gärna vill hjälpa dig med att hitta den helt perfekta gåvan till mannen.