Populära lampor

Här har vi samlat de mest kända och älskade lamporna!

Har du svårt att välja vilken lampa som du vill ha med dig hem? Så ta en titt här bland de populäraste lamporna och bli inspirerad till att välja en lampa som känns 100% rätt. De mest kända lamporna har blivit populära av en orsak, de är nämligen genomtänka och har en bra design rakt igenom.

Om du gillar industriell design och ikonisk Bauhausdesign eller klassisk dansk retrodesign, så kan du hitta allt här bland de mest kända lamporna. Idag finns det oändligt många inredningsstilar och allt är tillåtet. Det är ett fritt val, så välj den lampa som du gillar bäst.

Innovativa designlampor, pendellampor och lampor i mässing

De kända lamporna är väldigt olika och det är allt från Artemindes innovativa lampa Tolomeo, till Design by Us´s ballroom-lampor. Gubi tillverkar Robert Dudley Bests bestlite-lampor, bland annat i mässing och de kan du såklart också hitta bland de mest kända lamporna. Här finns verkligen en lampa för alla. Oavsett vilken inredningsstil som du går efter.

Wegners klassiska lampa The Pendant eller Mr Marias Miffy till barnrummet?

Bland de kändaste lamporna finns det lampor till alla behov. Du hittar både utomhuslampor som EggyPop, en klassisk pendellampa designad av Wegner och den mjuka kaninlampan Miffy till barnrummet. De är alla väldigt populära inom deras kategori och det med all rätt.

Pandul heter tillverkaren bakom Wegners ikoniska pendellampa. Lampan är ett mästerverk i både design och hantverk, en sann klassiker! Mr Marias Miffy är också en klassiker inne på barnrummet, det är en lampa som är skapad för lek. Den är mjuk och söt och ger ett mysigt ljus.