Nyheter från Louis Poulsen

Den traditionella danska verksamheten blev grundad år 1874. Genom årens lopp har Louis Poulsen producerat en mängd lampor till både inom- och utomhusbruk. Samarbetet med den danska designern Poul Henningsen – bättre känd som PH – skapade för allvar uppmärksamhet kring producenten och var med att göra verksamhetens lampor enormt kända. Här hittar du den nyaste belysningsdesignen och de nyaste utgåvorna av de kända klassikerna från det ikoniska danska märket.

Nyheter – Louis Poulsen tak-, bords-, vägg- och utomhuslampor

Verksamheten samarbetar fortfarande med prominenta designer något som har blivit en del av verksamhetens DNA. Detta gör att Louis Poulsen regelbundet lanserar nya och spännande lampor. Flera av märkets lampor har under de senare åren blivit till i samarbete med talangfulla designer från hela världen. De äldre – liksom de nya klassikerna blir även ständigt vidareutvecklade och återlanserade i nya färger, material osv.  

Märket har flera serier som består av alla former för belysning. Fler av lamporna finns även i olika storlekar. Det är därför möjligt att inreda med matchande belysning precis efter ditt behov. Oavsett om ljusbehovet är inne- eller utomhus finns det i vårt sortiment en lampa som passar, och den är även i samma design som andra lampor i samma kollektion. Upplev en värld där form följer funktion och där det finns en mängd genomtänkta lampor för alla.

Vill du se hela lampsortimentet från Louis Poulsen tryck här

PH lampor


De populära lamporna designade av Poul Henningsen är naturligen tillgängliga i sina ursprungliga former och färger. Genom årens lopp har verksamheten vidareutvecklat material, storlekar och färger så att de efterfrågade klassikerna har fått många nya kläder. PH 5 finns bland annat i delikata pastellfärger, i koppar och i mässing. Även formatet är ändrat och den finns nu också i en mindre utgåva – nämligen PH 5 mini. De kända PH bords- och golvlampor i glas samt taklampor finns också i olika material, som till exempel högglanskrom, metalliserad krom svart och mässing.