Martinelli Luce

Det italienska belysningsmärket Martinelli Luce grundades av designern Elio Martinelli år 1950. En verksamhet som i dag, precis som vid uppstarten på 50-talet, är bland Italiens mest innovativa och experimenterande belysningsproducenter. Genom årens lopp har verksamheten samarbetat med flera italienska designers, något som har givit dem ett intressant sortiment som både er minimalistisk och modernt. Grundaren Elio Martinelli är stärkt inspirerad och fascinerad av naturen och enkla, geometriska former. Detta har påverkat hans formgivning och design. Martinelli Luce är en familjeägd verksamhet som du drivs av den 3:e generationen.
Cyborg Bordslampa Vit - Martinelli Luce
Före SEK 4 005,00
Spara SEK 1 005,00
I lager
Visar 24 av 40 produkter

Matinelli Luces mästerverk

I det stora lampsortimentet hittar du en mängd mästerstycken, bland annat den kända Pipistrello-lampan som närmst har ett majestätiskt uttryck. Bordslampan är designad av Gae Aulenti tillbaka i 1965, och är i dag ett riktigt designobjekt som är representerat på designmuseum världen över.

I Martinelli Luce sortimentet hittar du även Cobra-bordslampan. En bordslampa som har någonting retro vid sig, men som samtidigt har ett supermodernt uttryck.