Glömt lösenordSkapa användare
Panthella MINI Violett - Louis Poulsen
Panthella MINI Violett - Louis Poulsen
Panthella MINI Violett - Louis Poulsen
Panthella MINI Violett - Louis Poulsen

Panthella MINI Bord - Violett


Med anledning av att det var 90 år sedan Verner Pantons (1926-1998) föddes så lanserar Louis Poulsen med Panthella MINI en mindre version av lampan, som han designade 1971. Den kommer med en metallskärm efter Pantons ursprungliga önskan vilket inte var tekniskt möjligt 1971. De ursprungliga skisserna är utgångspunkten och lampan har också optimerats med den senaste LED-teknologin.

Panthella MINI fås, förutom i versionen med en skärm i vit opalakryl som både Panthella Bords- och golvlampa, med metallskärm i svart och vitt samt åtta andra färger som tagits fram utifrån Pantons egna färgspektrum. Färgerna har tagits från hans allra sista projekt - utställningen 'Lyset og Farven' på Trapholt i Kolding.

Med sitt bländfria ljus är Panthella MINI ett fint exemepl på Pantons fantastiska känsla för stämningsbelysning. Lampan är perfekt för att skapa en mysig stämning där en mindre lampa är att föredra.

Du kan till exempel ställa denna fina lampa på ett litet bord i hallen, sovrummet eller i vardagsrummet - den ger ett behagligt ljus och är samtidigt en fin designpärla.
Visa mer

Panthella MINI Violett - Louis Poulsen

SEK 3 675,00
   I lager
Kvantitet
Artikel nummer 5703411494097
Dimmer:3 steg dimmer
EAN:5703411494097
Skärm:stål
Material:Aluminium
Färg:Violett
Ø (Diameter): 250 mm
Höjd: 335 mm
Sladd:4000 mm svart
Lampor online - Designlite.se

Hos Designlite är lampor lika med livsstil. Vi har mer än 35 års erfarenhet av att behandla en lampa som den ska i våra fysiska butik. Du kan köpa din lampa online och utbildad personal är redo till att ge dig råd om trender och designerlampor, modern belysning och design. Utöver en unik rådgivning är vi auktoriserade återförsäljare till varenda lampa och har därför också full garanti - din säkerhet går först!


Telefontider

Måndag - Fredag: 8:30-16:00

Kontaktuppgifter

Om du har frågor om en beställning eller lampa, kan du kontakta oss på:

kundservice@designlite.se
+46 40 64 50 075

 
0