Nude

Märket fokuserar till stor del på glas utan bruk av kemikalier. Detta gör att alla Nudes produkter primärt består av glas. Det gäller naturligen även för märkets lampor. Med fler designpriser – som till exempel Red Dot Award - i bagaget, skapar märket rena och moderna glaslampor. Designen är simpel och övergår inte resten av inredningen. Den kompletterar och förstärker din bostads uttryck. Märket menar att glasmaterialen i sig själv är så fina att de bidrar till hemmets redan existerande uttryck. Njut av det vackra glasmaterialet och den rena designen med en taklampa från märket.
Mono Taklampa Small Smoke With Copper - Nude
Före SEK 4 159,00
Spara SEK 1 249,00
I lager
Visar 1 av 1 produkter

Glastaklampor från Nude


Glasmaterialet är särskilt lämpligt för belysning. Det genomskinliga och känsliga materialet reflekterar ljuset på ett vackert sätt och säkrar ett snyggt ljusspel i rummet. Med en taklampa gjord i glas får du även en maximal utnyttjning av ljuskällan. Som taklampa är materialet med att tillföra rummet ett lätt och luftigt uttryck. Belysning av glas kan användas överallt i hemmet men ses oftast i köket eller över matbordet. Förutom det neråtriktade och fokuserade ljuset ger det genomskinliga materialet även en riktig god belysning i rummet. En belysning som säkrar att också resten av rummet får tillräckligt med ljus.

Lampor i glödande koppar


Den varma metallen har i fler årtionden varit mycket populär då den är en fin kontrast till de ljusa ock kyliga vita färgnyanserna i hemmet. Många nordiska hem har ofta en mycket ljus inredning och då är koppar ett fantastiskt material för att ge värme till rummet. Taklamporna från Nude har alla en lampfattning av koppar. Det är ett diskret och fint sätt att tillföra hemmet de varma färgnyanserna. Vill du skapa en extra mysig atmosfär kan du hänga upp två taklampor över matbordet. Då kan du njuta av den glödande metallen samt den effektiva och mysiga belysningen.