Det holländska märket FATBOY är mest känt för sina ikoniska sackosäckar skapat av den finska designern Jukka Setälä. Men märket är mycket mer än bara en sackosäck. Ända sedan den första designen år 1998 har verksamheten fokuserat på legend och färgrika interiörslösningar till både inomhus- och utomhusrum. Idag har de allt till bostadsinredningen! Den karakteristiska FATBOY-logon pryder flera av märkets lampor och fungerar också som strömbrytare. De roliga lösningar är ett särskilt kännetecken för lamporna. Den klassiska ljuskronan är exempelvis nytänkt på ett roligt sätt- resultatet är en lampa som på inget sätt är klassisk men som ändå erbjuder en iögonfallande lösning för belysning i ett större rum. Se alla de färgrika och kreativa lamporna härunder.

FATBOY lampa

Som något nytt introducerar märket nu också lampor. Märkets belysningsuniversum är – som alla deras inredningsprodukter – fullt av färger och uppfinningsrikedom! Lamporna inspirerar till roligt i vardagen och ger dig möjlighet att ge ditt hem ett kreativ prägel. Många av lamporna finns i ett väld av sköna färger och kan exempelvis också sammansättas så flera färger möter varandra. De kan skräddarsys precis till dig och ditt hem.

Märkets lampor kännetecknas av deras humorfyllda uttryck. Man kan bara bli glad av en lampa från FATBOY. De inbjuder till kreativitet samt diversitet – och är därför en perfekt gåva till design- och DIY- älskaren. Flera av lamporna kan sammansättas på modtagarens helt personliga och specifika sätt. Vill du lyfta din eller din bästa väns vardag till nya höjder, så köp en lampa från det holländska supermärket.

FATBOY lampor till utomhus


I FATBOYs nya lampkollektion finns också en hel del utomhuslampor samt kombinerade ute- och inomhus lampor. Märket lägger vikt på multifunktionalitet och du kan därför finna flera lampor med många användningsformer och funktioner. Blandannat finns en  ljuskrona  som både kan monteras inom-och utomhus. Det är innovativt och ett nytt sätt att se den klassiska ljuskronan på. För naturligvis förtjänar din snygga utomhuslampa också en påkostad ljuskrona. Upplev den sjäv här på sidan.