Unikt, skulpturell design från Santa & Cole | Se bordslampan Zeleste här!

den 24 augusti 2022
Unikt, skulpturell design från Santa & Cole | Se bordslampan Zeleste här!
Saknar du en ljuskälla som kan vara lika dekorativ som funktionell i inredningen? Då ska du bara stanna kvar! För här i butiken kan vi presentera ett antal olika nyheter från det spanska varumärket Santa & Cole, som med sitt unika, skulpturella utseende utan tvekan kommer att skapa blickfång i inredningen. Ett av dessa mönster är Zeleste bordslampa, som förutom att lägga till charm, värme och personlighet i hemmet fungerar som ett estetiskt konstverk som är lockande för sina tittare.  

Santa & Cole grundades 1985 av Nina Masó, Javier Nieto Santa och Gabriel Ordeig Cole, och sedan starten har över 80 olika skapare bidragit till det breda utbudet av möbler och lampor tillverkade i olika kulturella sammanhang, vilket gör de enskilda produkterna mer unika och distinkta.  

Zeleste bordslampa är en av de mest unika och anmärkningsvärda i sitt sortiment med sin skulpturella och unika design som gör den till ett dekorativt konstverk i inredningen, oavsett om ljuset är på eller inte. Designen såg dagens ljus första gången 1969, då Àngel Jové och Santiago Roquetal inspirerades av Art Deco-stilen, som naturligt kännetecknar lampans extraordinära utseende.

Lampan är även tillverkad i alabastermaterial vilket gör lampan till en genomskinlig sten som bidrar till lampans unika utseende och säkerställer ett varmt, ombonat och stämningsfullt sken. Bordslampan kan placeras var som helst i hemmet, till exempel på skrivbordet, bokhyllan eller nattduksbordet, där det mjuka, behagliga ljuset sätter en underbar atmosfär.  Oavsett var du väljer att placera lampan kommer den säkert att fånga dina gästers uppmärksamhet, som inte kan låta bli att dras till den glödande skulpturen.

Kan du inte få nog av att Zeleste bordslampan? Då kan du ta titt en liknande skulpturell lampa från Santa & Cole  
här