Klassisk taklampa med en modern och tilltalande prägel | Se den nya Uma taklampan här

den 28 april 2022
Klassisk taklampa med en modern och tilltalande prägel | Se den nya Uma taklampan här
”Att förbättra människors livskvalitet genom ljus” – det är visionen för Nordlux, som har designat utmärkta och högkvalitativa produkter till rimliga priser sedan starten 1977. Denna prioritering är också en av anledningarna till att det danska belysningsföretagen har varit mycket framgångsrika med sitt breda utbud av dekorativa och modern inom- och utomhusbelysning, som inte heller kostar en förmögenhet.  

Den här gången har deras vision manifesterat sig i den eleganta Uma-serien, som är det senaste tillskottet i deras mångsidiga lampsortiment. Precis som andra Nordlux-lampor är också denna taklampa en stilren, modern och tilltalande design för ett överkomligt pris som kan integreras i alla typer av inredningsstilar där den garanterat skapar beundran och faller i blickfånget.

Uma-serien består av ett antal vackra ovalformade taklampor, tillverkade av munblåst glas i olika storlekar och färger som alla, vackert ramar in ljuset. Tre av taklamporna har en skärm i prydligt vitt opalglas med en elegant mattsvart upphängning, vilket är en klassiskt vacker färgkombination som ger lampan ett tidlöst uttryck som aldrig går ur mode. Samtidigt som det vita opalglaset avger ett mjukt, behagligt och bländfritt ljus, som du med fördel kan placera ovanför matbordet eller i köket. De övriga tre taklamporna kommer med en glasskärm i olika dämpade färger tillhörande upphängning i samma färg, vilket ger lampan ett modernt och dekorativt utseende som du med fördel kan placera på ställen där inredningen bara behöver en extra touch. Slutligen gör det tonade glaset glödlampan synligt, där kan du till exempel använda en dekorativ glödlampa så att du kan skapa dig din egen design.

Vill du sätta din egna personliga och unika prägel på din inredning, så kan du till exempel placera flera UMA-hängen tillsammans, gärna i olika färger och storlekar, antingen på rad eller i ett dekorativt kluster där det passar i ditt hem. Här fungerar de både som praktiska ljuskällor och som dekorativa element i din inredning. Med alla dessa nya Nordlux-taklampor kan du få exakt den lampa som passar dina behov och din inredning bäst, samtidigt som du får mycket valuta för pengarna.

Se hela Uma serien här