Populär svensk design i flera varianter // Se de nya Pensile-lamporna här

den 18 maj 2022
Populär svensk design i flera varianter // Se de nya Pensile-lamporna här
Skapa ett mysigt och bekvämt uttryck i ditt favoritrum med de nya tillskotten till Pensile lampserien från svenska Belid. Sedan 1969 har en populär belysningstillverkare skapat produkter med rötter i den skandinaviska designtraditionen med hög funktionalitet, utsökt hantverk och hög kvalitet som grund. I slutändan resulterar detta i en mycket bra och hållbar ljuskälla som kan föras vidare i flera generationer, vilket också är en av anledningarna till att Belid i fem decennier fortsätter att vara bland danskarnas favoriter.

Förra året blev Pensile-serien en stor favorit bland sina kunder på grund av sitt snygga och enkla formspråk samt utmärkta materialval. Därför har de nu valt att utöka sin Pensile-familj med två nya lanseringar, bland annat en bordslampa och en mindre variant av vägglampan. Dessa exceptionella lampor kännetecknas också av den cylindriska lampskärmen, gjord av ull, liksom det böjda stativet av stål, vilket ger ett modernt och varmt uttryck som kan integreras i alla typer av hem.  

Den karakteristiska ullampskärmen finns i ett brett utbud av vackra färger, så att du kan få exakt den lampa som bäst passar din inredningsstil och dina behov. På grund av det vackra ullmaterialet och de vackra nyanserna sprider lampskärmen också ett extremt tilltalande, mjukt och behagligt ljus, vilket skapar en mysig atmosfär. Kombinationen av den stilrena och minimalistiska designen, samt utsökta materialval gör lampan särskilt tilltalande, oavsett om den är på eller av.

En Pensile-lampa kan placeras var som helst i hemmet, oavsett om det är i soffgruppen eller sängen, på fönsterbrädan eller på hyllan. Det är bara fantasin som sätter gränserna för dessa unika lampor. Du kan med fördel kombinera flera av lamporna i serien för ett mer personligt, unikt och konsekvent uttryck i din inredning. Oavsett plats, med en Pensile-lampa är du både garanterad en funktionell ljuskälla samt ett tilltalande element för din inredning, vilket garanterat kommer att vara iögonfallande!

Hitta hela Pensile-serien här