Pao bärbar bordslampa / / Unik design i bärbar version

den 2 mars 2022
Pao bärbar bordslampa / / Unik design i bärbar version
Historiskt sett har vi människor haft svårt att acceptera att saker och ting ska begränsas till bara en plats av en sladd eller stickkontakt.  Därför har vi kontinuerligt arbetat för att allt ska kunna resa med oss; Titta bara på mobiltelefonen, den bärbara datorn, rakhyveln och nu också de trådlösa lamporna. Därför är det också naturligt att det danska designhuset, HAY, har kastat sig in i den modernaste trenden, där allt behöver vara trådlöst. De har gjort det förut och nu gör de det igen med sin nya bärbara version av Pao-designen, nämligen bordslampan Pao Portable.  

HAY inspireras de konstant av dagens verklighet och strävar alltid efter att skapa mångsidiga produkter som kan användas i alla miljöer och efter alla behov. De är därför dedikerade till att arbeta med designers från hela världen för att leva upp till denna ambition. Detta har bland annat resulterat i nya Pao Portable, designad av den japanska designern Naoto Fukasawa som har hämtat inspiration från mongoliska Pao-tält som traditionellt lyser upp natthimlen. Fukusawa har lyckats manifestera samma atmosfäriska värme som de ursprungliga Pao-tälten med denna unika HAY-bordslampa som utstrålar samma magiska belysning och atmosfär i ditt hem.  

Denna moderna bordslampa är tillverkad av resistent polykarbonat och har en slät yta med en högglansig yta, som du kan få i ett antal vackra färger, så du får exakt den lampa som passar din heminredning.  Med Pao Portable har Fukasawa utvecklat en metod för att dölja den trådlösa mekanismen inuti lampskärmen, samtidigt som man använder avancerad LED-belysningsteknik för att optimera ljuskällans effektivitet och kapacitet. Dessutom placeras LED-lampan bakom en opal polykarbonat diffusor, vilket säkerställer att du får en bekväm och bländfri belysning som också kan dimmas via en touchstegsdimmerfunktion, så att du kan skapa önskad belysning och stämning.  

Pao har ett mjukt formspråk och en enkel estetik som gör att den passar in i alla interiörstilar; från det moderna, traditionella eller minimalistiska. Här kan du fritt flytta runt den trådlösa bordslampan beroende på vart du behöver klart, varmt och mysigt ljus, både inne och ute. Pao har en densitet på IP44, varför den lätt tål att du placerar den utomhus om du vill flytta ut den mysiga atmosfären till terrassen eller balkongen.

Se alla unika Pao Portable bordslampor här!