Cozy Living presenterar ny lampserie // Se svampbordslamporna här!

den 3 augusti 2022
Cozy Living presenterar ny lampserie // Se svampbordslamporna här!
När det gäller heminredning kan det vara svårt om man ska välja en blomma, växt eller annan prydnad för att dekorera fönsterbrädan. Men, tänk om du försökte ersätta dessa saker med en tilltalande lampa som kunde fungera som både en praktisk ljuskälla och ett dekorativt element i inredningen, så slår du två flugor i en smäll. Det finns flera lampor för ett sådant ändamål och ett av de mest uppenbara alternativen är de nya och eleganta svamplamporna från Cozy Living.  

Cozy Living grundades 2012 med ambitionen att designa inredning som kunde skapa en mysig och avslappnad atmosfär i hemmet. Det danska designvarumärket fokuserar på material och design samt deras nordiska rötter, som tillsammans präglar deras utsökta sortiment. Stor uppmärksamhet ägnas åt detaljerna i deras samlingar, som sprider sig till olika inredningsprodukter och naturligtvis lampor.

Mushroom är en anmärkningsvärd lampa. Med ett mjukt och runt formspråk som namnet också antyder, så liknar lampan en vanlig skogssvamp, vilket ger en naturlig charm och väcker uppmärksamhet i inredningen. Den eleganta bordslampan kännetecknas också av det unika virvelvindsmönstret som säkerställer en vacker, bekväm och lugnande belysning, samt sprider skuggor till dess omgivning, vilket du kan dra nytta av i sovrummet, på kontoret eller i vardagsrummet. Bordslampan är tillverkad av glas som du kan få i ett antal vackra färger. Den finns i två olika storlekar, så att du bättre kan välja den modell som bäst matchar dina behov och stil!

Se alle fina Mushroom-bordslamporna från Cozy Living här