Hoop bordslampor från Blomus utstrålar funktionalitet och hantverk av högsta kvalitét | Se dem här!

den 1 juni 2022
Hoop bordslampor från Blomus utstrålar funktionalitet och hantverk av högsta kvalitét | Se dem här!
År 2022 kommer vi återigen att bli bortskämda med tysk toppkvalitet på Designlite! Det familjeägda företaget  Blomus har samarbetat med den franska designern Antoine Rouzeau för att skapa en unik serie portabla bordslampor som du kan placera både inom- och utomhus.  

Blomus har funnits i drygt ett sekel och drivs idag av fjärde generationen av familjen Blome i staden Sundern i Nordrhein-Westfalen-regionen i Tyskland, varifrån de bär arvet av stark tilltro till familjens arv och en talang för affärer. Anledningen till det framgångsrika designföretaget finns bland annat i deras passionerade förhållningssätt, känsla för hög kvalitet och utsökt hantverk. Detta har resulterat i unika möbler som övervinner tidens utmaningar och förblir relevanta och populära över tiden. Blomus är stolta över att skapa produkter som inte bara är funktionella utan också utrustade med en snygg design, vilket de tycker är minst lika viktigt.  

Deras filosofi och ambition har återigen gett avkastning och den här gången har det uttryckts genom deras serie av originella och snygga portabla bordslampor som kombinerar funktionalitet och design. Den unika Hoop-serien innehåller tre bordslampor, som kännetecknas av sin cylindriska bas och smala ovalformade ljusring, från vilken namnet också härstammar.  Alla tre bordslamporna är också gjorda av aluminium med en matt pulverlackering, som finns i tre snygga nyanser, så att du fritt kan välja vilken färg som bäst passar din inredning.  

En del av bordslampornas extraordinära funktionalitet är naturligtvis det faktum att de är trådlösa, därmed är du är inte tvungen att begränsas till bara en plats i hemmet. Bordslamporna har även en hög densitet på IP54, vilket gör att de tål fuktiga miljöer och damm och kan därför också lätt bidra till mysfaktorn på terrassen. Lamporna drivs av batterier som du kan ladda via magnetisk dockning, där den röda och gröna ljusfärgen indikerar laddningsprocessen, varefter den har en ljustid på 40 timmar. Ljuset kan även justeras med hjälp av den beröringskänsliga knappen på lampans ovansida, vilket ger dig perfekta möjligheter att välja exakt den ljusstyrka som passar ditt behov och din stämning!  

Se alla de vidunderliga Hoop portable bordslampor här