Skandinavisk minimalism från Dyberg Larsen | Se den eleganta Coast-serien här!

den 4 juli 2022
Skandinavisk minimalism från Dyberg Larsen | Se den eleganta Coast-serien här!
Så är det goda nyheter till alla er som älskar en utsökt och funkationell design förankrad i den skandinaviska designtraditionen. Dyberg Larsen har nämligen lanserat en serie av minimalistiska och stilrena lampor som skulle klä varje inredningsstil, från den klassiska till den moderna.  

Dyberg Larsen är en dansk belysningsfirma som grundades 2016 av Thomas Dyberg-Larsen med ambitionen om att ha fokus på nutidens trender och utveckla lampor som kan tillföra personlighet åt både de nationella och internationella hemmen. Deras unviersum har alltid varit sammansatt av produkter som kan placeras i alla inredningsstilar och rum, vilket beror på deras sortiment som är starkt inspirerat av den skandinaviska designtraditionen med minimalistiska produkter som sälgs till överkommliga priser utan att kompromissa med kvalitet eller miljö, så de är mer tillgänliga för alla.  

Denna gång har deras ambitioner resulterat i lampserien Coast, som i hög grad avspeglar Dyberg Larsens design-DNA med sin enkla design och rena linjer i de finaste svartvita färgerna. Serien består av både bordslampor, vägglampor, golvlampor och taklampor, som kommer får varje rum att utstråla enkelhet och elegans på finaste sättet. Så oavsett vilket bheov du har, ska du nog kunna hitta en lampa som passar dina behov från denna serie. Samtidigt kommer både de vita och svarta lamporna komplettera varje rum med sitt tidlösa och skandinaviska uttryck samt dess behagliga riktningsbestämda ljus som sprids från det rundade öppna lamphuvudet. Dessutom är det också en flexibel lampserie då lampskärmen på bordslampan, golvlampan och vägglampan kan justeras efter behov, höjden på vägglampan kan också justeras till just ditt behov. Pryd ditt hem med denna fina lampserie som kombinerar estetik och funkationalitet i en vidunderlig design, som du aldrig tröttnar på!  

Se hela Coast-serien från Dyberg Larsen här