Hübsch utvidgar sortimentet med två vackra Chipper-bordslampor!

den 31 augusti 2022
Hübsch utvidgar sortimentet med två vackra Chipper-bordslampor!
Det skapar alltid stor glädje och entusiasm bland lampentusiaster, när ett märke som  Hübsch introducerar en rad spännande nyra designs år efter år. År 2022 är naturligtvis inget undantag och ännu fler fantastiska designs kommer att komma löpande på shoppen, där den vackra bordslampan Chipper också pryder sortimentet.  

År 2010 grundade Flemming Hussak, Jannie Krüger och Daniel Henriksen designföretaget Hübsch med en stor passion för utsökt design och med en ambition om att skapa något unikt och annorlunda. De senaste 11 åren har firman tagit fart och idag är de också bland de ledanade skandianviska interiörbolagen. Hübsch grundades på en rad olika nyckelord, där ordet glödje fortfarande är djupt förankrat i företaget och syns i deras produkter, som är designade för att skapa just denna känsla.  

Detta har Hübsch ännu en gång överfört till en elegant, stilren och estetisk design, som garanterat kommer skapa glödje för dig och din familj i vardagen. Den minimalitiska bordslampan är framställd av järn, som är tillgängligt i två olika färger så du enkelt kan välja den modell som matchar din intredningsstil bäst. Bordslampan kan placeras på många ställen i hemmet, där byrån, fönsterkarmen, skriv- eller nattduksbordet endast är några av de mest självklara plceringarna för denna diskreta design med en naturlig elegans.  

Se de två Chipper-bordlamporna här