Klassisk design från Halo Design i ny, vacker färgkombination | Se de nya Baroni-lamporna här!  

den 17 augusti 2022
Klassisk design från Halo Design i ny, vacker färgkombination | Se de nya Baroni-lamporna här!
Det är alltid en bra dag i lampbranschen, när man kan se fram emot nya lanseringar från Halo Design! Denna gång kan vi presentera nya, spännande tillskott till den klassiska Baroni-serien här på shopen.  

Halo Design grundades år 1994 i Köpenhamn av den danska företagaren, Michael Waltersdorff, och sedan dessa har företaget vuxit sig större och större. Det danska märket önskar att möta vardagens utmaningar genom dess produkter, där de strävar efter att integrera innovativa och originella lösningar, som ska förbättra användarupplevelsen av de enskilda produkterna. Halo Design skapar originella, estetiska och funktionella lampor som är förankrade i det skandinaviska uttrycket till ett överkomligt pris. Företaget tror på att ljus definierar våra omgivningar samt påverkar vårt humör och önskar därför att skapa lampor som får dig att känna dig hemma.  

Med Baroni-serien har de lyckats kombinera modern teknologi med en klassisk stilren design, som kan pryda både den traditionella och den moderna inredningsstilen. Baroni-designen är handgjort opalglas och borstad metall, som nu har få en snygg mattsvart finish, som ger lamporna ett modernt och grafiskt uttryck, vilket gör dem både dekorativa och funktionella i inredningen. Baroni kan fås både som bordslampa, golvlampa och taklampa, i tre olika storlekar. Så det finns många möjligheter för dig att hitta den lampa som passar just ditt behov. De klassiska opalskärmarna ser till att ljuset blir diffust, behagligt och bländfritt, så du kan njuta av det runt ditt matbord, i fönsterbrädet eller bredvid din soffgrupp!

Se hela den vackra serien Baroni här!