Senadin Utomhuslampa– En minimalistisk Bauhaus-pärla till infarten och trädgården

den 20 augusti 2021
Senadin Utomhuslampa– En minimalistisk Bauhaus-pärla till infarten och trädgården
Är man ett fan av den tyska Bauhaus-stilen så är den nya utomhuslampan Senadon från tyska Arcchio helt perfekt. Inom Bauhaus-traditionen är en av grundprinciperna föreningen mellan det funktionella och behaglig estetik. Detta ideal kan man säga har uppnått sitt klimax i den sfäriska utomhuslampan Senadin, vars enkla siluett och monokromt vita färg gör den till en rendyrkad minimalistisk skönhet. Lampan kommer dock först helt till sin rätt när solen börjar gå ned och det varma ljuset börjar bölja ut genom skymningen likt ett magiskt ljus.  

Senadin kommer i tre olika storlekar, vilket ger en hög grad av flexibilitet i skapandet av den perfekta utebelysningen. Varje lampa är utrustad med ett praktiskt jordspett som gör det enkelt att montera lampan stabilt på gräsmattan, blomrabatten eller vid infarten. Det finns också en strömkabel på hela tre meter, vilket ger en stor frihet och flexibilitet i placering och tillpassning av den enskilda ljuskällan. Det går att skapa en snygg effekt av att flera lampor monteras i ett dynamiskt mönster. Senadin är gjord ett hårt plastmaterial och med en kapslingsgrad på IP54 är den tålig både mot regn och rusk.

Tyska Arcchio har sedan början av 2002 haft en äkta passion för den tyska ingenjörskonsten, vilket deras designs alltid präglas av. Varje modernt hem kommer kunna dra nytta av den fabelaktiga kombinationen av vacker form och solid funktionalitet. Blir man den lyckliga ägaren av en eller flera Senadin-utelampor, kan man se fram emot många bra år av mjuka och behagliga strålar från en riktigt kvalitetsljuskälla.

Hele Senadin-serien kan ses i alla dess spännande storlekar här