Bring back oh Bring back my bonnie to me – House Doctors’ nya Bring Portable

den 9 augusti 2021
Bring back oh Bring back my bonnie to me – House Doctors’ nya Bring Portable
Ta med dig känslan av nordisk lyx och komfort runt i hemmet. House Doctor´s vackra nya bordslampa har ingen sladd, så den kan enkelt tas med runt dit behov för ett pålitligt och snygg ljus finns. Med en bordslampa från House Doctor får du ett tydligt lekfullt och kreativt förhållningssätt till modern skandinavisk design. Sedan år 2001 har de tre syskonen som grundade House Doctor, med en önskan om att tillföra den formella danska designen en frisk fläkt av personlighet, lyckats kämpa sig upp till Danmarks ledande skapare inom interiördesign.

Bring Portable summerar vackert den kreativa energi som genomsyrar både händer och huvud på den danska verksamheten lokaliserad i Ikast. Den graciösa kontrasten mellan lampans böjda topp och botten som balanserar snyggt på den lilla lampstången, ger Bring ett starkt uttryck. Den spännande blandningen av klassiskt moderna minimalistiska linjer samt den moderna touchen av den råa industrialismen, gör lampan till ett extra fint tillskott i alla moderna hem. Ljuskällan skickar indirekt ut sina fina strålar under lampskärmen, varifrån de möter ögat med ett löfte om många trevliga stunder vid skrivbordet, fåtöljen eller på uteplatsen.
Lampans batteri garanterar totalt fyra timmars snyggt ljus vid full intensitet, innan det långsamt börjar att bli svagare och bör då laddas upp med en medföljande USB-sladd. Vid låg intensitet kan lampan lysa i flera timmar, och kan justeras med den inbyggda dimmerfunktionen. Med en Bring-bordslampa i medicinskåpet, är House Doctor redo att hjälpa till även vid de värsta tillfällena som skulle underlätta med bra och praktisk belysning, som också strålar av dansk kvalitet.

Se Bring Portable i både klassisk svart och elegant grå här