LE KLINT:s nya lampserie - SOLEIL pendellampor

den 27 oktober 2020
LE KLINT:s nya lampserie - SOLEIL pendellampor
Formgivaren Philip Bro Ludvigsen har kunnat kombinera LE KLINT:s egenskaper med den nya lampserien – de handvikta plisséerna med ett mycket modernt uttryck. Resultatet är en dämpad design, med ett lugnt och balanserat utseende. Den enkla lampan har inga överflödiga detaljer och passar perfekt in i den nordiska stilen, där 'Less is more'. Stor vikt har lagts vid hållbara material i produktionen av Soleil. De handvikta skärmarna består av antingen UV-resistent lampfolie eller FSC-certifierat papper, sladden i linne, vilket ger ett fint och naturligt samspel med detaljerna i rökig eller obehandlad ljus ek.

Hitta lampan som passar in i din dekor


Det finns gott om möjligheter att hitta den lampa som passar perfekt till ditt belysningsbehov. Välj bland:

 • Två små storlekar, med en diameter på 35 eller 50 centimeter
 • Två olika färger - Silver eller Thunder Sky
 • I kombination med suspensionen i antingen ljus eller rökt ek
 • Standardversion eller med CASAMBI dimmerfunktion*


 • Den vackra lampan hänger perfekt över matbordet – oavsett om det är hemma, i restaurangen eller på ett kafé. Tack vare sin eleganta design, lyser den inte på resten av rummet medan det nedåtgående ljuset lyser över samlingspunkten.

  Se hela Soleil serien här

  * CASAMBI dimmerfunktion
  Soleil finns både med och utan dimmer; den inbyggda Casambi-dimmern är en Bluetooth-kontrollerad dimmerfunktion monterad inuti lamptaket. Du kan därför slå på, stänga av och styra ljusets kraft från en app, smartphone eller surfplatta.