Maluma - Rund och mjuk taklampa från Fritz Hansen

den 25 februari 2021
Maluma - Rund och mjuk taklampa från Fritz Hansen
Fritz Hansen introducerar en unik lampa som kombinerar ett modernt uttryck med Fritz Hansens expertis inom estetik och hantverk. Lampan designades i samarbete med den japanska designern Fumie Shibata. Hon är bland annat känd för sin underskattade renhet, som blandar form och funktion på ett sätt som passar perfekt in i Fritz Hansens samling.

"Jag kommer aldrig att glömma det mjuka ljuset från husen när jag besökte Skandinavien för första gången för länge sedan. Sedan dess har jag lärt mig mycket av Fritz Hansens noggranna och stolta sätt att producera på, och jag är otroligt glad över att kunna skapa en ny lampa i samarbete med ett så ikoniskt skandinaviskt designföretag, säger Shibata. "Jag hoppas att Malumas mjuka ljus kommer att upplysa många människors liv."

Kombinationen av frostat glas och de rundade formerna ger glaslampan ett elegant och mjukt utseende. Varav även namnet "Maluma", som är en designterm som används när något är runt och mjukt. Lampan lanseras i tre olika färger; Rose, Plum och Moss, som alla har sin färg från naturen.

Hitta din favorit här: Maluma Taklampa