Zuzana – vackra Arcchio vägglampor i vackraste Bauhaus stil

den 11 maj 2021
Zuzana – vackra Arcchio vägglampor i vackraste Bauhaus stil
Som en gammal sång säger, så får man nästan lust att fria när man ser den vackra nya Zuzana vägglampa från tyska Archhio. Vi är därför också väldigt stolta över att kunna presentera denna serie av praktiska och vackra vägglampor. Den kubformade vägglampan kännetecknas av de rena enkla linjerna och färgerna som samspelar med den minimalistiska inredningen på ett fint sätt. Filosofin bakom designen är att formen ska följa inomhusvägglampans funktion; att sprida ett behagligt och varmt ljus omkring sig. Därför är lamporna öppna både i toppen och i botten, så att utnyttjandet av det härliga ljuset maximeras.

Zuzana finns i både svart och vitt samt med ett kubiskt eller böjt frontparti. Den gemensamma nämnaren för båda designerna är dess höga kvalitet och det hantverksmässigt kunnande som ligger bakom. Att funktionalitet prioriteras ses tydligt av den smarta växelmekanismen som möjliggör variationen av ljuskällornas bredd både upptill och nedtill. Lampornas uttryck kan därmed göras harmoniskt med matchande bredd upptill och nedtill, men också mer dynamiskt med kombinationen av ett smalt och ett brett ljusutsläpp. Denna flexibilitet ger ägaren möjlighet att justera ljusuttrycket till sin personliga preferens.

Ihop med de snygga vita varma strålarna skiner den skandinaviska stilen ut genom dessa vägglampor. De har varken behov av skarpa färger eller invecklade kurvor för att göra sig positivt uppmärksammade. Dess simpla skandinaviska design talar sitt tydliga språk om det självförtroende gällande funktionaliteten, som ligger bakom de kubformade vägglamporna. Både hallen, vardagsrummet och gången skulle prydas vackert av dessa vackra väglampor, som skulle ge varje företagslokal den avgörande touchen av stilmässigt förtroende.

Se Zuzana och alla  Acchios andra vackra vägglampor här