MUUTO Rime Vägglampa - Nordens ljus i naturens former

den 12 april 2021
MUUTO Rime Vägglampa - Nordens ljus i naturens former
Muuto lanserar den vackra Rime vägglampan, som är en ny tolkning av Rime Taklampan som är både klassisk, elegant och modern i uttrycket.

Genom den semitransparenta glassfären böljar det värme och lugn. Lampan fångar morgonljusens unika nordiska nyanser, reflekterade i morgonfrosten. Den nordiska naturen har också inspirerat lampans design. Den munblåsta opalkupolen hänger från den starka armen, som det mogna ekollonet från sin egen färska gren. Danska Muuto, som på finska betyder "nytt perspektiv", har återigen levt upp till sitt namn med detta läckra nya perspektiv på skandinavisk minimalism. Genom att förkroppsliga det naturligaoch organiska med det syntetiska framträder ett unikt uttryck som verkar bekant och samtidigtfräscht och spännande.

Lampglaset är sandblästrat medan armen är pulverlackerad aluminium. Tillsammans ger detta ett extra raffinerat utseende och det karaktäristiska skandinaviska utseendet.  De enkla eleganta linjerna signalerar otvetydigt förtroende för den solida funktionaliteten och tidlös design. Lampan är otroligt mångsidig och kan rymmas var som helst i både det moderna och det klassiska hemmet. Dessutom kan ljuset dimmas så att lampan kan anpassas till både mysiga stunder i vardagsrummet eller familjemiddag i köket. Oavsett var kommer en Rime-vägglampa likaså en Rime Taklampa att lysa med självsäker nordisk stil och skandinavisk elegans.

Lampan finns i flera spännande färger, var och en inkapslar sin aspekt av den nordiska naturrikedomen. Från den varma och livliga orangea sommaren till det svala och eleganta vintervita. Gemensamt är den vackra glaskupolen som elegant trotsar gravitationen samtidigt som den berikar rummet med sitt milda norrsken. Om du vill ha ett starkt skandinaviskt utseende som kan och vill lite mer, är en Muuto-lampa  svår att komma runt och en Rime vägglampa är ett självklart val.

Njut av Rime vägglampa eller Rime Taklampa i alla vackra färger och spännande storlekar här