Seletti Monkey, Mouse och Bird lampan har fått sälskap av Chameleon

den 24 juli 2020
Seletti Monkey, Mouse och Bird lampan har fått sälskap av Chameleon
När du väl har bekantat dig med det italienska märket Seletti, kommer du inte att glömma dem igen. Från deras värld av extraordinär design, hittar du lekfulla mönster, ovanliga kombinationer och referenser till konst. Deras iögonfallande samling av heminredning erbjuder ett brett utbud av roliga produkter som ger personlighet till din inredning.

I kategorin lampor, är de mest kända för sin ovanliga Monkey Lampa - en liten hjälpsam apa, med personlighet och humor. Han håller dig sällskap medan en ljuskälla i handen lyser upp omgivningen. Lampan finns både för inomhus och utomhusbruk, liksom den häpnadsväckande Bird Lampan, som på samma sätt ger fokus och blickfång i inredningen. Inspirerad av djurvärlden, finner vi också den charmiga Mouse lampan för inomhusbruk i en liten musstorlek.

Nu kan du också få den fantastiska Chameleon Lampan. Med både en avslappnad och extrovert utstrålning, är lampan perfekt som ett dekorativt inslag i inredningen. Den lekfulla designen är inte bara en hit i barnkammaren. Med en sofistikerad och minimalistisk look passar lampan enkelt in i både sovrummet, byrån i entréhallen eller på vardagsrummets vägg.

Se Selettis Chameleon bordslampa och vägglampa här, där du också hittar resten av lamporna från djurvärlden.