Ny Flowerpot bordslampa | Bärbar lampa från &tradition

den 16 september 2020
Ny Flowerpot bordslampa | Bärbar lampa från &tradition
Den välkända klassikern; Flowerpot bordslampan, har 2020 fått en ny och modern medlem i familjen. Den nya Flowerpot Portable VP9 Bordslampa är en del av den trådlösa trenden och levereras med ett uppladdningsbart batteri så att du kan ta med din Flowerpot lampa runt i hela ditt hem.

Flowerpot VP9 Bordslampa har även en inbyggd LED, med en 3-stegs dimmerfunktion. Du kan därför enkelt ställa in lampans ljusstyrka till antingen 100%, 50% eller 20%. Ljuset justeras enkelt via kulan högst upp på skärmen, som fått touchfunktion på den nya versionen. På en full laddning kan lampan vara tänd i 11 timmar vid 100% ljusstyrka och ännu längre vid 50% eller 20%.

•   Transportabel lampa
•   Indbyggd LED
•   3-stegs dimmerfunktion

Verner Panton designade Flowerpot i lampan i 1968, där han fick sin inspiration från 60-talets Flowerpower revolution. Även om det är mer än 50 år sedan, är Flowerpot lampan idag mer populär än någonsin. Den tidlösa lampan har visat sitt värde som en designklassiker; Ett unikum i den meningen att det är ett stycke dansk designhistoria, med en design som passar in i många stilar. Det är ett måste hemma om du är på retrovågen som fortsätter att rulla över oss dessa år.

Förbeställ Flowerpot VP9 Bordslampan här, klar för leverans i slutet av December.