Louis Poulsens Panthella serie utvidgas med en To Go version

den 22 april 2020
Louis Poulsens Panthella serie utvidgas med en To Go version
Säg hej till den nyaste medlemmen av Panthella serien; Panthella Portable.

Den välkända designern Verne Panton är mest känd för hans speciella känsla för form, ljusets funktion och rymlighet. På samma tid var han mycket medveten och inte minst modig, rörande hans val av material. I 1971 satte han sig for at designa en lampa, som fick ut det optimala av ljuskällan.

Resultatet blev Panthella bordslampan, som inte bara är estetiskt vacker, utan också extremt funktionell. Tack vare lampans organiska former reflekteras ljuset i lampans skärm såväl som foten, från vilket det behagliga ljuset släpps ut 360 grader i omgivningen. Samtidigt lyser det bländfria ljuset genom lampans skärm i opal akryl och på detta sätt uppnådde Verne Penton målet att skapa lampan med ett optimalt ljusutbyte.

I början av 2020 lanserar Louis Poulsen en nytolkning av den ikoniska bordslampan, i en mindre version på bara 24 centimeter, som inte minst är bärbar. Den laddas enkelt via USB och kan användas i upp till fem timmar på full laddning. Som ett resultat är du inte beroende av ett uttag och den fungerar därför perfekt som läslampa, för stämningsfull belysning i vardagsrummet eller som nattlampa - alla platser där du behöver ett behagligt ljus under en kortare tidsperiod. Lampans inbyggda LED-lampa manövreras enkelt via den diskreta ON / OFF-knappen på lampans fot, där det också är möjligt att ställa in lampan i tre olika ljusstyrkor.

Även om lampan först kommer att lanseras 2020 är det redan möjligt att köpa lampan i ett begränsat antal. Beställ den här .