Spara 20% på Amp Lampor – Normann Copenhagen

den 10 februari 2020
Spara 20% på Amp Lampor – Normann Copenhagen
Designer Simon Legald var på väg att reparera en gammal radio från 60-talet och fick idén till den vackra Amp-lampan. Som namnet "Amp" antyder är lampan inspirerad av den rörformade rörförstärkaren som används för radion. Den dekorativa glödlampan ger ett vackert varmt ljus genom det gyllene eller rökiga glöden. Å andra sidan, om du väljer det vita opalglaset, ser lampan mindre genomskinlig ut. Det vita glaset är upplyst och belyser lampans enkla och estetiska form i en spöklik silhuett.

Den unika formen på glasskärmen, i kombination med antingen marmor eller mässing, ger lampan en modern design och en nostalgisk look. Amp-lampan lanserades ursprungligen som en taklampa i två olika storlekar samt en bordslampa. Taklamporna hänger elegant över matbordet eller i en dekorativ klunga, medan bordslampan ger ett atmosfäriskt ljus från byrån i vardagsrummet eller som en nattlampa. Serien har sedan fulländats med den iögonfallande Amp-ljuskronan, med antingen 15 eller 35 armar. Över matbordet, i hallen eller i receptionen kommer ljuskrona riktigt till sin rätt.

Framtill 1 mars, kan du köpa Normann Copenhagen Amp Lamporna hos Deisgnlite.dk och få 20% rabatt. Se hela urvalet av Amp lamporna här