Limited Editions från Louis Poulsen | Black Friday 2019

den 27 november 2019
Limited Editions från Louis Poulsen | Black Friday 2019
Är du en av dem som alltid har önskat dig en PH 3½-2½ Bordslampa, PH 3½-3, PH5 Mini Taklampa i en svart version, så är det nu du ska slå till! Louis Poulsen lanserar i förbindelse med Black Friday 2019, de fyra ikoniska lampor i svart utgåva, men endast i en begränsad period; Kampanjen kommer att gälla från 29 november till 31 december 2019.

PH 3½-2½ Bordslampa og PH 3½-3 Taklampaär byggd upp omkring Poul Henningsens välkända treskärmssystem, som säkrar ett behagligt ljus, med minimal bländning. Från den dolda ljuskällan i lampans centrum, skiner ljuset och reflekteras i skärmarnas vita undersida - ett diffust mjukt ljus, som lyser upp omgivningen.

De klassiska och efterfrågade PH 5 Taklampa og PH 5 Mini Taklampa i Svart, är byggd upp omkring en vidareutveckling av Poul Henninsens treskärmssystem. I takt med att det elektriska ljuset utvecklat sig, skapade han i 1958 det revolutionerande femskärmssystem, för igen att minimera bländningen från lampans ljuskälla - och med stor succé. Oavsett vilken ljuskälla man använder och oavsett vilken höjd lampan installeras i , är PH 5 lampan fullständigt bländningsfri.

De stilfulla taklamporna ser riktigt snygg ut ensam, men kan med fördel kombineras över ett större matbord eller över köksön. Slutför det exklusiva uttrycket, med den eleganta bordslampan på nattbordet, eller på byrån i vardagsrummet, där den ger ett stämningsfullt ljus. Oavsett vilken modell du föredrar, kommer lampan med säkerhet skämma bort ditt hem, med sina snygga former och fantastiska ljus.

Du kan beställa de fyra sköna lamporna här.