Utomhuslampor i Koppar

Hitta den utomhuslampa i koppar som passar dig - Koppartrendel är glödhet - och nu slår den med full kraft utomhus också. Genom att välja en utomhuslampa i koppar kan du sätta din egen personliga prägel på ditt hems exteriör. Vi har lampor för alla smaker och behov, du behöver bara hitta den som passar din stil och behov bäst. Vi är auktoriserad återförsäljare för alla våra lampor  - för din säkerhet och en god handel.
Visar 12 av 12 produkter

Utomhus vägglampor i koppar


Urvalet av vägglampor i den glödande metallen är stort. De varma kopparnyanserna passar mycket bra till de allra flesta husfasader då det är ett klassisk och hållbart material.
Vägglampor i koppar är fina på husets fasad. De skapar ett modernt och luminöst uttryck till ditt utomhusområde. Koppar är ett material som patinerar utomhus – och det sker mycket snabbare än inomhus. Patineringen ger metallen en grönaktig yta som på ett snyggt sätt sätter en personlig prägel på lampan.  

Koppar utomhuslampor


När du skall välja vilken utomhuslampa i koppar du vill ha, är det viktigt att utgå från ditt belysningsbehov.
Alla lampor finns gradvis i koppar – och detta gäller naturligtvis även certifierade utomhuslampor. Det är därför bara att välja om du önskar rabattlampor, vägglampor, stolpar eller pollare i din trädgård eller på din uppfart.