Louis Poulsen PH Vägglampor

PH vägglampor kan användas i alla rum i hemmet. Kanske behöver du extra ljus i korridoren, läslampor i sovrummet eller mysiga lampor i vardagsrummet? Vägglamporna från PH är en vacker och funktionell lösning som du kan njuta av i många år.

En lampa direkt efter dina behov

Louis Poulsens samarbete med Poul Henningsen erbjuder många olika, klassiska vägglampor som är tillgängliga både i neutrala lösningar och som färgglada och unika lampor, som alla ger det perfekta ljuset. Alla vägglampor från PH fokuserar på vackra mönster och funktionell belysning.

Inte bara design

Poul Henningsens grundprincip är inte bara att skapa de vackraste lamporna, utan det är också att lamporna är gjorda av de bästa materialen. Genom att välja robusta material som stål, lackerat aluminium och koppar får du en tidlös design som håller länge. Vägglampor från Louis Poulsen är därför en investering i hemmet och i ditt liv som du kommer att kunna njuta av varje dag.

För en mer "lätt" lösning, prova en av de många klassiska mönster med en glasskärm. Glasskärmarna ger en elegant, neutral och ljus look till ditt hem som säkert kommer att passa in i varje hem.