NJP Vägglampalampa Lång Arm Svart - Louis Poulsen

Rek. pris SEK 5 035,00
SEK 3 927,00
SparaSEK 1 108,00
I lager
A+
Specifikationer
Kelvin:
2.700 K
EAN:
5703411469330
Längd:
480 mm
Energiklass
A+
Ø (Diameter):
149 mm
Höjd:
480 mm
Sladd:
2300 mm
Material:
Stål
Färg:
Svart
Ljuskälla:
LED 10W varm vit
NJP Vägglampa, lång arm - Svart

Oki Sato (född 1977) är designern bakom NJP Serien.

Lampans enkla och stilrena utseende betyder att dess funktionella komponenter är blottlagda. Användningsmöjligheterna är noga övervägda, och armens tvåledsdesign ger stor flexibilitet och gör att det är lätt att justera lampan.

Vägglampan finns i två utgåvor – en med kort och en med lång arm. Lampornas ’armar’ ger stor rörlighet och många inställningsmöjligheter. Den minimalistiska och eleganta designen har tekniska finesser såsom timer- och dimmerfunktion, som är anpassat till det moderna arbetslivet och hemmets många olika behov för belysning.

Lampans skärm formar ljuset och ger ett direkt och bländfritt horisontalt ljus. Öppningen bakerst är inspirerad av en skorstens funktion och ger ventilation till LED-enheten. Samtidigt är det en vacker detalj som reflekterar en del av ljuset bakåt och lyser upp den översta delen av armen.

NJP vägglampan med lång arm är perfekt i vardagsrummet vid soffan där det är skönt att kunna dra ljuset till sig vid behov. Den är också bra vid sängen, speciellt om du har en sänk- och höjbar säng då armen är flexibel och kan nå oavsett sängens inställning.