Era-definierad skönhet – Era, Ferm Livings nya taklampa

den 19 april 2022
Era-definierad skönhet – Era, Ferm Livings nya taklampa
Från Ferm Living har det kommit ytterligare ett genidrag i lampdesign. Era är namnet på den vackra lampan och det är en kombination av olika stilar från olika tidsepoker av design. I ett enormt vackert möte mellan den supermoderna och minimalistiska skandinaviska stilen och den enormt lyxiga och glamorösa art deco-stilen skapar Ferm Living den vackra taklampan som är redo att lysa upp även där det är riktigt högt i tak.

Lampan är skapad i pulverlackerat stål och består av opaliserade glaskulor. De starka stålarmarna slingrar sig runt det ömtåliga glaset och håller ljusbollarna så att de skyddas och lyfts upp. Stålkonstruktionen är pulverlackerad i en nyans som Ferm Living kallar kashmir och som passar perfekt med de tre opaliserade glaspärlorna.

Den sista lampan


Ferm Living anställer väldigt sällan en specifik designer som ensam grundare till deras mönster. De arbetar med att skapa team och alla designers sporrar och hjälper varandra med både idéutveckling, ritning och produktion av prototyper och produkter. Företaget anser att detta minskar konkurrensen och att det istället ökar kvaliteten på slutprodukten.

Designavdelningen består av fem olika designers, med olika bakgrund, som alla arbetar mot ett gemensamt mål att: skapa det senaste inom ett givet område. Det är en utvecklingsprocess och en process där hela teamet lyssnar och tar input från varandra. Från idé till slutprodukt är allt formbart, vilket gör det möjligt att det som de skapar är det senaste inom genren som de designar. Den perfekta lampan, koppen, kroken och stolen.  

Resultatet av detta tillvägagångssätt är en mängd vackra produkter och alla som är bekanta med Ferm Living vet också att deras portfölj är full av fantastiska mönster.  

Era-lampan är inget undantag och den vackra lampan kommer garanterat att dekorera ditt hem. Speciellt i ett rum som är högt i tak kommer den vackra formen att lysa, men du behöver inte bo i ett palats för att använda Era. Det är mångsidigt och är lika vackert ovanför matbordet i den supermoderna lägenheten som det är i trapphuset till det gamla vinslottet i Frankrike.  

Lampans tre ljuskällor ger ett bra ljus och kommer att vara en välkommen medlem i alla ljusarsenaler.

Se den vackra Era-lampan här!