Ikonisk Verner Panton-design kommer nu i fler färger // Se dem här

den 27 juli 2022
Ikonisk Verner Panton-design kommer nu i fler färger // Se dem här
En ikonisk dansk designer Verner Panton menade att färg alltid ska vara en integrerad del av designen och du kan därför tryggt vända dig till Panton om du behöver lite extra edge till din heminredning. Det är därför alltid ett stort nöje när belysningsföretaget Verpan väljer att addera ännu fler färger till en älskad klassiker. Den här gången är det Pantop-designen som du nu kan se fram emot i Dusty Blue och Matt Terracotta.  

Under hela sin karriär gjorde Panton ett positivt avtryck som en innovativ och banbrytande designer som inte var rädd för att göra djärva val om sina mönster, vilket också innebar att han var före sin tid. Detta är också bland anledningarna till att hans design fortsätter att vara bland de mest eftertraktade av både äldre och yngre generationer runt om i världen, som erkänner hans extraordinära portfölj som unik, anmärkningsvärd och historisk.  

Få Pantop i flera färgerAlla Verner Pantons design har en unik förmåga att ta fram glädjen hos alla som antingen lever med den eller besöker den, tack vare de unika materialen, formerna och färgerna som gör att de sticker ut från mängden. Pantop-designen såg dagens ljus första gången på 1980-talet och idag är den lika intressant, relevant och älskad som den var då och för oss lampentusiaster är det därför också ett stort nöje att Verpan har valt att utöka just denna serie. Den här gången är det färgerna Dusty Blue och Matt Terracotta som pryder serien och med dessa snygga nyanser kan det aldrig gå fel, eftersom de enkelt kan vara en del av otaliga färgkombinationer.  De nya nyanserna finns som bordslampa, taklampa och portabel bordslampa, så att du fritt kan välja exakt den modell som bäst matchar dina behov och stil.  

Dekorera ditt hem med en enastående designikon som kommer att skapa beundran bland dina gäster och glädje för dig och din familj.

Se alla de vackra nya Pantop-lamporna i Dusty Blue och Matt Terracotta här