Oblique-serien från Flos utökas med nya golvlampor!

den 13 juli 2022
Oblique-serien från Flos utökas med nya golvlampor!
För alla er som har haft det stora nöjet att bekanta er med italiensk design från översta hyllan och för er som ännu inte haft möjlighet, så har vi spännande nyheter i butiken. Italienska Flos har återvänt till en gammal klassiker och introducerat en ny version av deras Oblique-bordslampa, som de har gjort i samarbete med den belgiska designern Vincent Van Duysen. Med denna nya design har designern skapat en modern lampa som tolkar den klassiska arkitektlampan och skapar en professionell design med en hemtrevlig touch.  

År 2020 lanserades Oblique-bordslampans design på marknaden för första gången och med tanke på dess höga funktionalitet samt tilltalande, minimalistiska och snygga design är det ingen överraskning att de har valt att utöka just denna design. Under 2022 har de därför lyckats översätta de vackra, karaktäristiska dragen från bordslampan till en golvlampa som bär samma touch som originaldesignen, fast i lite större i proportioner.  Precis som bordslampan kommer golvlampan också i ett hav av vackra färger, så att du kan få exakt den nyans som matchar din stil bäst. Lampans minimalistiska design och mångsidiga funktioner gör också att lampan enkelt kan passa in både i hemmet och på arbetsplatsen.

Precis som bordslampan är golvlampan också utrustad med samma patenterade asymmetriska lampor, vilket säkerställer en optimal ljusfördelning i rummet. Så oavsett om golvlampan är placerad bredvid soffan, i den mysiga läshörnan eller på kontoret får du ett mjukt och bekvämt ljus som inte är bländande för dig och dina gäster. Samtidigt kan du justera ljusintensiteten efter dina behov och humör genom att använda strömbrytaren under lamphuvudet, så att du kan ställa in önskad belysning efter smak och tycke. Golvlampan finns även i två versioner, antingen med en 2700 eller 3000 Kelvin, så du har möjlighet att välja vilken ljusfärg som bäst passar ditt behov. Golvlampan finns även med eller utan integrerad USB-C-ingång på lampans botten, vilket gör att du enkelt och elegant kan ladda dina elektroniska enheter om de är kompatibla med denna typ av laddare.

Så pryd ditt hem med en utsökt design från Flos som kapslar in kvalitetsetiketten "Made in Italy".  

Se alle de nye, flotte Snett Gulvlamper her