Känn månens magi med My Moon av Seletti

den 25 januari 2022
Känn månens magi med My Moon av Seletti
Vem skulle inte vilja ha månen för sig själv? Designern Marcantonio Raimondi Malerba ställde sig denna fråga när han samarbetade med det italienska varumärket Seletti i skapandet av detta mästerverk. Seletti vill göra skillnad med sin inredning. Han kombinerar vardagliga ikoniska inslag med konst och därmed förmedlar han en vision till kunderna om unika, personliga och roliga livsstilar. Här tillägger Marcantonio att relationen mellan människor och naturen är hans favorittema, där han tolkar denna dynamik såväl som naturens skönhet. Därför är det naturligt att han känt sig förpliktigad att inspireras av människans relation till månen, som är den enda himmelska kroppen som människor har rest till och landat på.    

Frank Sinatra sjunger "fly me to the moon" och vi alla tänker nog hur fint det skulle kunna vara och nu kan det faktiskt göras. I samarbete med Seletti har Marcantonio förverkligat den underbara och magnifika designen, My Moon, med en stor måne och en mångsidig funktionalitet. Förutom att fungera som en ljuskälla med ett varmt ljus, så är det också en liggstol med en bekväm komfort. Du kan använda golvlampan både inomhus och utomhus, där du kan placera den på terrassen, i det rymliga vardagsrummet eller i sovrummet för att skapa en charmig och mysig atmosfär.  

Denna extraordinära och hisnande lampan med sin stora storlek och sitt unika uttryck, fungerar både som en trevlig LED-ljuskälla och i synnerhet också som ett tilltalande inslag i inredningen. My Moon är ett absolut måste för människor som uppskattar innovativ, anmärkningsvärd design och som vill skapa uppmärksamhet i sitt hem. Luta dig tillbaka i månen och känn hur drömmar, magi och romantik tar över under det varma och inbjudande ljuset.    

Oplev alla Selettis kreativa designs här