Unik prisbelönt design från Maria Berntsen och Design For The People // Se Mobile-taklampan här

den 22 juni 2022
Unik prisbelönt design från Maria Berntsen och Design For The People // Se Mobile-taklampan här
2022 blev ett mycket bra år för både Design For The People och Maria Berntsen! I år tilldelades deras unika Mobile-taklampan ett av de prestigefyllda Red Dot Design Award-utmärkelserna. Detta innebär att Design For The People för sjätte året i rad har tilldelats en av de eftertraktade utmärkelserna som endast tilldelas de produkter, projekt och koncept med en exceptionell design som en internationellt erkänd kvalitetsstämpel.  

Med denna unika design har den danska designern försökt skapa en flexibel och uttrycksfull taklampa som ger ett diffust, mjukt och bländfritt ljus. Den vackra designen har ett snyggt och stilrent uttryck i form av två rundade skärmar och en fin mässingsdetalj, vilket ger taklampan ett modernt och nästan svävande utseende som passar utmärkt ovanför matbordet. Här reflekteras ljuset vackert från den nedre skärmen upp i den övre opaliserande nyansen, vilket ger indirekt och behaglig belysning. Det är här dess flexibilitet kommer till sin rätt, eftersom du också kan justera skärmarna via den eleganta mässingsskruven så att de antingen sitter närmare varandra så att du får ett centrerat och nedåtriktat ljus eller längre ifrån varandra, så att du ser en mer diffus belysning i rummet. Oavsett hur du anpassar skärmarna har du möjlighet att skapa den perfekta belysningen efter behov och stämning, eftersom du bara måste flytta den övre skärmen upp och ner och därmed skapar du också ditt eget personliga och unika designuttryck.

Mobile har ett minimalistiskt och elegant uttryck, vilket förstärks av de mjuka, rundade formerna samt snygga mässingsdetaljer, vilket ger taklampan ett modernt och ljust utseende som utan tvekan kommer att komplettera resten av inredningen i alla hem.  Dessutom kommer Mobile designen också i både en underbar svart eller vit färg, så att du kan få exakt den nyans som matchar din stil bäst. Om du behöver en funktionell ljuskälla som samtidigt fungerar som ett förändringsbart och tilltalande inslag i din inredning är Mobile taklampan definitivt rätt lösning!

Se båda Mobile- taklamporna från Design For The People här