Spara lite sol tills det blir mörkt – se Lindbys många nya lampor med solceller här!

den 16 mars 2022
Spara lite sol tills det blir mörkt – se Lindbys många nya lampor med solceller här!
På Designlite är vi stolta över att kunna presentera ett helt nytt team av sollampor från Lindby! I en kavalkad av olika stilar, typer och material har Lindby välsignat oss med ett hav av nya smarta sollampor som är redo att installeras i trädgården, i växthuset, på terrassen eller till och med inne i hemmet.

Det unga belysningsföretaget Lindby har tagit över ljusvärlden med storm. De producerar alla typer av lampor och alla stilar och oavsett om du är ung och letar efter en golvlampa för din supermoderna studiolägenhet som utstrålar toppmoderna industriella trender, eller om du är en familj med barn som just har flyttat till skogen och nu behöver fylla både barnrum, sovrum, vardagsrum och kök med nordisk minimalism, är vi säkra att du kan hitta just din lampa i Lindbys enorma utbud.  Gemensamt för alla deras lampor är dock att du får samma höga designkvalitet som du vet från stora legendariska designnamn, men till en bråkdel av priset.  

Om du redan känner Lindby kanske du känner dem för deras stora utbud av golvlampor. Företaget har lyckats forma flera förtrollande former och på Lindby råder det ingen tvekan om att belysningsexperterna är världsmästare i mysig belysning för soffhörn och läshörnor, titta bara på deras stora urval here!

Den här gången är det dock utomhusbelysning som de har kastat sig in i och den innovativa röda tråden som vi känner från deras andra sortiment är vackert konsekvent genom hela urvalet. Många av deras utomhuslampor finns med solceller och det är just dessa vi fokuserar på här.  

Om vi börjar med markspettlampor varierar varianterna hela vägen från Haukur solcellslampsettet, som är ett elegant och minimalistisk set, som innehåller den klassiska opalkupolen, till  Fanney och Jocob set'et , där minimalismen i ett ultramodernt uttryck bleknar genom funktionalitet framför form. Om du saknar mer mys i din markspett-arsenal kan vi rekommendera den roliga, hemtrevliga och varma Feodoria, som är en markspettlampa med en lätt kedja inuti.  

Mysfaktorn stannar dock inte vid markspettlamporna och om vi flyttar fokus till bordslamporna är det verkligen här som Lindby kastar de formella tyglarna och kastar sig in i den mysiga belysningen. Pedas Solcells Lampsetet innehåller tio imiterade värmeljus som kan göra grillen så mysig och romantisk att du glömmer att gå in när mörkret faller. De listiga fusklamporna är solladdade och är därför en "set and forget"-lösning.  

I imiterat ljus hittar vi också Sadiye, Oletta och Soliana, som alla lurar den nyfikna betraktaren att tro att du i har placerat stora vita blockljus i lyktorna. Verkligheten är en annan och den är fantastisk, eftersom de självladdande sollamporna tar hand om sig själva och lyser upp den romantiska kvällen utan brandrisk eller annat obehag. Saquir är också en mysig bordslampa som kan ge ljuset som lockar dig att stanna ute lite längre.

Slutligen måste vi lyfta på hatten för den vackra Shams sollampor som är som gamla glödlampor med nya ljuskedjor inuti. Placera dem på bordet ute på terrassen eller häng dem enskilt eller i klasar, som färgade lampor för gatufester i Medelhavet. De vackra Shams-lamporna kommer garanterat att vara pricken över i´et för din kommande trädgårdsfest.  

Lindbys solcellssortiment innehåller många fler lampor och vi har bara skrapat på ytan i vad som är ett enormt spännande segment. klicka här för att se alla sollampor från Lindby!