Matchlös design från House Doctor | Se den underbara Hover-taklampan här

den 13 juni 2022
Matchlös design från House Doctor | Se den underbara Hover-taklampan här
Danska House Doctor skämmer bort oss igen i 2022! De har lanserat en unik och elegant design som verkligen skiljer sig från mängden, nämligen Hover taklampan. Under de senaste två decennierna har House Doctor varit känt för att leka med arbetssätt och detaljer som de tror kan göra hela skillnaden i en design. Sedan starten 2002 har de lyckats få material, design, ljus och uttryck att smälta samman och nå en ny nivå till ett utsökt sortiment av atmosfäriska och unika lampor.

House Doctor har därför naturligtvis också uppmärksammat detaljerna i denna design med de finaste små luftbubblorna i lampskärmen, vilket bidrar med en mycket speciell personlig charm till den övergripande designen, som särskilt kommer till sin rätt när ljuset träffar skärmens yta. Förutom unika detaljer har House Doctors mönster också ett speciellt märke av den skandinaviska designtraditionen, som också uttrycks med denna minimalistiska och eleganta taklampa, som kan integreras i alla typer av inredningsstilar.

Hover består av en upphängning som kompletteras av en utsökt glas-lampskärm, som du både kan få i vacker bärnsten eller olivfärg, de båda utstrålar antik elegans.  Sedan är glödlampan synlig, så du kan med fördel välja en dekorativ glödlampa med låg Kelvin, så att du får en varmare ljusfärg som ger en mysig, varm och avslappnad atmosfär.  

Taklampan kan placeras var som helst i inredningen, där sovrummet, vardagsrummet eller köket bara är några exempel av de helt perfekta platserna. Där sprider taklampan ett vackert och hisnande ljus som säkert kommer att fånga dina gästers uppmärksamhet.  Med en Hover-taklampa får du både ett funktionellt och dekorativt dekorelement som skapar glädje för dig och din familj.

Se alla de vackra Hover taklamporna här