Ny läcker lampserie från danska Dyberg Larsen!

den 31 januari 2022
Ny läcker lampserie från danska Dyberg Larsen!
Det nya året har börjat bra hos Dyberg Larsen och det innebär en lansering av en ny utsökt dansk design. Som ny design 2022 har det danska varumärket skapat lampserien Easton, där de lyfter fram klassisk nordisk design på bästa sätt. Trogna Dyberg Larsens design-DNA har de skapat en serie baserad på den populära skandinaviska design-rörelsen, som kännetecknas av minimalism, rena linjer och funktionalitet i kombination med skönhet, särskilt i svartvita färger. Här påverkas Easton-serien mycket av denna rörelse, men med sin funktionalitet och enkla eleganta design i svartvitt.

Den klassiska nordiska designen lyser igenom, eftersom alla lampor är gjorda av svart metall från bas till topp, med en smal struktur och en bred lampskärm, vilket ger dem ett snyggt och industriellt utseende som skapar en vacker och intressant kontrast i alla inredningar. Easton lampserie består av en golvlampa, bordslampa och vägglampa, så det finns många olika användbara alternativ för unik och personlig inredning. Förutom lampans dekorativa funktion är de också extremt praktiska och kan justeras i armen, som kan lutas upp och ner. Lamphuvudet kan roteras runt, så att du kan justera ljuset perfekt efter dina behov och utefter stämning.  

På grund av lampans snygga och minimalistiska design kan de också passa in i alla interiörstilar, från den moderna, minimalistiska, klassiska till den vintageinspirerade. Här kan de olika modellerna användas överallt i hemmet, som nattlampa i sovrummet, som belysning i en hall eller som läslampa i det mysiga hörnet, där lamphuvudet sprider ett vackert och behagligt ljus. Det är bara fantasin som sätter gränserna för var dessa lampor ska dekorera och sprida härligt ljus.

Utforska hela Eastons serien här!