En vildblomma som ingen annan

den 23 mars 2022
En vildblomma som ingen annan
Se fram emot en extraordinär ljusupplevelse när Dunja Golvlampa från Lucande vecklar ut sig och upptar rummet med sin rustika charm. Lucande är mest kända för sina hållbara utomhusbelysningsmodeller och tidlösa design. I det här fallet har du inspirerats av den stora världen utanför hemmet och fört in den i hemmets trygga miljö.

Med sin eleganta ram och vackra glasskärm som öppnar sig mot rymden påminner Dunja om en blomma i full blom. Den rustika designen är en klassisk kombination av blank metall och frostat glas samt vackra traditionella filigranvridningar som ger lampan en nostalgisk touch. Av denna anledning är lampan idealisk för dig som gillar lantgårdsstilen och vill berika ditt hem med eleganta och tidlösa skapelser.

Det bästa från två världar


Det finns tillfällen då du vill ha vacker allroundbelysning som enkelt når resten av rummet med ett mjukt, diffust sken och andra tider som kräver koncentrerad och praktisk belysning när du läser eller pysslar med ett handarbete. Istället för att skaffa två separata ljuskällor för att möta de olika behoven samlas dessa funktioner i Dunja, så att du alltid kan njuta av lampan.

Den övre ljuskällan ger ett harmoniskt ljus som sprider sig till alla sidor av lampan i ett harmoniskt, enhetligt sken. Samtidigt uppmärksammas den vackra blominspirerade designen, där skärmen liknar vita, lysande kronblad.

Läslampan har en motsvarande glasskärm i en lite smalare version. Eftersom denna är monterad på en flexibel arm kan ljusriktningen justeras efter önskemål och behov. De två ljuskällorna kan manövreras oberoende av varandra via två omkopplare på själva ramen.

Sällan har du sett en sådan funktionell ljuskälla innesluten i en så vacker och elegant design.

Dunja Golvlampa finns i både en elegant svart version och i en antik nickelfärgad version.

Se dem båda här