Asteria Up från UMAGE i en ny snygg storlek!

den 20 januari 2022
Asteria Up från UMAGE i en ny snygg storlek!
Om man som många andra är fullständigt besatt av dansk design, har man förmodligen också sprungit in i UMAGE någon gång. De står nämligen bakom en rad av unika danska design, som inte bara pryder Skandinavien utan hela världen. Deras devis och ambition är att göra deras allra bästa, som deras namn också antyder, där de strävar efter att kombinera estetik, enkelhet och funktionalitet med utsökt hantverk. På detta ambitions designskepp sitter kreativa chefsutvecklaren Søren Ravn Christensen vid rodret, där han passionerat designar verk till allas glädje. Det är med dessa syften i åtanke han har designat lampserien Asteria, som är en rad minimalistiska och stilrena lampor, som kan fås bådes som taklampa, bordslampa, golvlampa och plafond.  

Asteria Up Taklampa Medium är det senaste tillskotten, som med sitt raffinerade uttryck och enkla design passar in bra i det moderna en den minimalistiska inredningsstilen. Här får man inte bara den perfekt belysningen, utan också ett diskret och stilfullt tillägg till inredningen. Lampan består av ett runt tonat vitt glas, som är omfamnar av en elegant ram som fås i olika färger, där speciellt den svarta färgen skapar en snygg och modern kontrast till den fina mässingsfinish som fulländar lampan.  

Designen har både ett ytterst estetiskt uttryck, men skapar också en bra, behaglig och enhetlig belysning uppifrån, som sprider sig i rummet på ett vackert sätt. Som en extra liten bonus har lampan också en topp-ring som försiktigt låter ljuset sippra ut mot taket, vilket skapar en unik effekt av stämningsfull atmosfär i rummet.  

Lampans minimalistiska och nya medium storlek, gör att den inte nödvändigtvis fyller så mycket i rummet med sina 43 cm på längden och 17 cm på höjden. Men däremot fyller den mycket med sitt uttryck som kan beskrivas som svävande, när den hänger i taket. Därför passar lampan otroligt bra över köksön, i korridoren, i vardagsrummet eller på det kontor som gärna vill ha en bra ljuskälla med ett sofistikerat uttryck.  

Se de nye Asteria Up-lampor här